Herk Sport jeugd liet al zien hoe het moest met mooie ereplaatsen op het jeugdtornooi in Stevoort. 3de, 2de en 1ste plaats en nu was het aan de grote mannen om te tonen dat Herk Sport er klaar voor was.

Zaterdag 1/9 om 15u stonden er 2 reserven matchen ingepland. Onze gewestelijke reserven reeks H speelden uit tegen Park Houthalen en de gewestelijke reserven reeks C voetbalden thuis tegen Kesselt.

Tegen Park Houthalen werd er gewonnen met 1-4 met goals van Jensey Leonard, 2x “good old” Peter Vendrix en Geert Snoeckx vanop de stip. HOPPA  !!! De toon is gezet.

Onze T3 Niels Jaenen kreeg zeer mooie complimenten van de tegenstander “Dat we een hele goede ploeg waren. Niet veel ploegen zo gezien vorig jaar.”

De andere reserven ploeg ging thuis vol aan de bak tegen Kesselt. Jawadde, 4-0 winst !! 2x Fréderic Nassen aan het kanon en met goals van Stijn Vanvoorden en Dayo Croes bleven de 3 punten overtuigend thuis.

Dit alles onder het toeziend oog van jullie secretaris die maar al te graag naar binnen liep om de scorebordjes aan te passen. 😉


Zondag 2/9 om 15u stond dan de eerste ploeg aan de aftrap, uitmatch in Kesselt en klaar om een vervolg te breien aan deze succesvolle start.

Zet u maar eens op het puntje van uwe stoel want hier volgt een overzichtje van de goals ! Ja, u ziet het goed 4x Siemen Cosemans en 3x Kevin Baets aan het kanon !! Ons spitsenduo is in bloedvorm !!Kesselt kwam in de eerste helft wel een paar keer dreigen, maar met vele afzwaaiers en hun vizier dat nog niet op scherp stond, niet echt veel doelgevaar. Herk Sport daarentegen…
Sterke verdediging, hardwerkend middenveld en efficiënte spitsen, jazeker… 2-7 !!!
Mooi & attractief voetbal, aanvallend voetbal, elkaar coachen en naar een hoger niveau tillen, … 

Voor wie nog zou twijfelen aan de kwaliteiten van onze 1ste ploeg en onze 2 reserven ploegen werd dit weekend het bewijs geleverd dat Herk Sport er staat !

We houden onze voetjes op de grond en we zijn ons zeer bewust van het feit dat er nog een lange moeilijke weg voor ons ligt en dat we iedere match zullen moeten strijden en vechten voor wat we waard zijn om er te geraken.
Maar dat er muziek in deze ploegen zit, dat hebben we dit weekend laten zien. TOP jongens !!!

Tot slot wil ik alle supporters bedanken voor hun massale aanwezigheid dit weekend.

Jullie aanmoedigingen en aanwezigheid is voor onze jongens een extra stimulans om jullie mooi Herks voetbal te brengen.

Op naar de volgende overwinning zou ik zeggen…