De eerste ploeg heeft vandaag de punten gedeeld met Kesselt. De eerste helft begon evenwichtig met veel middenveldvoetbal. De eerste echte goede kans werd door Tom Punie mooi binnengetrapt, 1 0. Herk bleef het spel een beetje dicteren terwijl Kesselt op de counter probeerde toe te slaan. Herk hield de deur echter goed dicht en gaf niet echt een grote kans weg. Halfweg de eerste helft kreeg Herk nog een mooie vrije trap, de bal van Jef strandde echter op de kruising. Even later werd diezelfde Jef vervangen door Robin Haenen, die na blessureleed zijn comeback vierde. Kesselt wist net voor rust de gelijkmaker tegen de netten te knallen, maar de goal werd terecht afgekeurd voor buitenspel.

Met 1 0 gingen we de rust in en die voorsprong was op dat moment licht terecht te noemen. Kesselt kwam met goede moed uit de kleedkamer en drukte Herk terug op de eigen helft, het vizier van de bezoekende aanval stond echter niet goed gericht. Olivier haalde een bal van de lijn en een kopbal van de spits werd onbegrijpelijk naast gekopt. Even later werd er opnieuw een doelpunt van Kesselt afgekeurd. Opnieuw gaf de lijnrechter buitenspel aan. Herk hield de voorsprong vast maar twintig minuten voor het einde besloot de scheids de bal op de stip te leggen. Joachim werd geklopt vanaf 16 meter 1 1. Herk probeerde onder de druk uit te komen, maar de laatste pass kwam niet goed uit. 15 minuten voor tijd moesten de bezoekers met 10 verder na natrappen van een speler. Tegen 10 man kreeg Herk nog een kans via Tom, maar zijn schot ging voorlangs. Ook Robin Haenen zette nog een mooie dribbel op, maar hij kon niemand bereiken voor doel. Kesselt probeerde ook nog toe te slaan, maar ook zij kregen niet echt grote kansen.

De wedstrijd eindigt zo op een 1 1 gelijkspel, een uitslag die al bij al terecht te noemen is. Volgende week wacht de verplaatsing naar Donk.