Afdrukken

De wedstrijd tegen 's Herenelderen begon alweer met afwezigen. Joachim en Jef waren nog steeds gekwetst. Ferre keek geschorst toe en ook Maarten moest ziek afhaken. Het werd alweer puzzelen geblazen en zo kreeg Joris zijn eerste basisplaats van het seizoen. Gilles en Tom keerden terug in de ploeg na vakantie en schorsing.

De eerste helft was Herk de betere ploeg en verdiende het zeker en vast de voorsprong. Siemen werd goed diep gestuurd door Robin Haenen, Gilles glipte mee, maar de verdediger kon de pass van Siemen naar Gilles onderscheppen, waardoor de kans verkeken was. Toch bleef Herk duwen, een voorzet van Tom kon door Robin P net niet geraakt worden en ook de andere kansen gaven niet het gewenste resultaat. 's Herenelderen probeerde het vooral op stilstaande fases, maar Joris stond attent te keepen.

In de tweede helft ging de partij goed op en neer, 's herenelderen kwam snel op voorsprong, maar Herk moest zeker niet onderdoen voor de nummer 2. Toch bleven de echte grote kansen uit in de 2de helft, de bal viel altijd net verkeerd of de bezoekers konden er altijd net nog een been tussen zetten. 's Herenelderen trapte 2 grote kansen naast of op de paal en kwam uiteindelijk nog 0 2 voor. Jo kon de 1 2 nog op het bord zetten, maar ondanks de steun van de 12de man kreeg de ploeg niet wat het verdiende, zijnde een punt.  Opnieuw een nederlaag, volgende week wacht de verplaatsing naar Habo Borgloon.