Bestellen van kledijpakketten Herk Sport (niet in lidgeld inbegrepen) :

Tijdens onze seizoensafsluiter voor de jeugd  “Dag van Herk Sport” op 15 juni 2019 houden we onze pasdag voor volgend seizoen 2019-2020.  

Indien het voor jou onmogelijk is om op onze seizoensafsluiter aanwezig te zijn dan kan je bij Errea Point Limburg je kledijpakket gaan passen.

Bij ERREA Point Limburg op de Kempische Steenweg 578 te 3500 Hasselt ben je in de beste handen en kan je steeds terecht om je kledijpakket te gaan passen en te bestellen. 

Levering binnen de 4 weken.  Ook is er een mogelijkheid om diverse andere artikelen uit onze clublijn te bestellen met een mooie clubkorting. 

Gewoon even in de winkel vermelden dat je van Herk Sport bent en zij helpen je graag verder !

Surf snel naar  : www.erreapointlimburg.be  voor alle contactgegevens, adres en openingsuren.

 

 

Bijbestellingen kledijpakketten Herk Sport :

Bijbestellingen kunnen best via mail aan Errea worden doorgegeven of even langsgaan in de Errea winkel om te passen en te bestellen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanbod kledijpakketten (niet in lidgeld inbegrepen)  :

Basispakket 1 (verplicht)  :    70 EUR 

 

 

 Pakket 2   :  65 EUR