Afdrukken

handleiding app BBF  

 

Omdat elke speler en supporter van eender welke voetbalploeg in het land er van overtuigd is dat zijn ploeg de beste ploeg van de wereld is, lanceert KBVB een nieuw initiatief: Best of Belgian Football (BBF).

 

BBF, dat zijn alle wedstrijden van het Belgisch Voetbal binnen handbereik.
BBF, dat zijn alle officiële rangschikkingen van alle afdeling van het Belgisch Voetbal.
BBF, dat is de kans om de prestaties te volgen van jouw kind, jouw vriend, jouw neef of nicht, jouw collega of elke andere speler.
BBF, dat is de enige toepassing die jouw meldingen verstuurd wanneer een wedstrijd van jouw favoriete ploeg wordt uitgesteld wegens een individuele afgelasting of forfait.
BBF, dat is de toepassingen waarmee je snel weet welke wedstrijden jouw vrienden zullen bijwonen, dankzij de nieuwe functionaliteit « BBF Friends » en ze te vergezellen om voor nog meer sfeer te zorgen naast het veld.
BBF, dat is dankzij een constante groei van de gemeenschap, dé toepassing waarmee je kort na het einde van de wedstrijd de officieuze score van een wedstrijd kan ontdekken nog voorr de officiële score gekend is.
BBF, tenslotte, is de plaats waar je alle algemene afgelastingen in België kunt terugvinden.

Kortom, Best of Belgian Football, is de toepassing die je nodig hebt om dagelijks het Belgisch Voetbal te volgen.

Nieuwigheden

Twee concepten voor deze update : een eenvoudiger toepassing en nieuwe functionaliteiten.

Ontdek “Best of Belgian Football” via de gratis mobiele applicatie voor iOS en Android. Download de app via App Store of Google Play.