Door het wegvallen van het mosselfeest hebben we dit jaar geopteerd voor 2 vervangende activiteiten. Deze activiteiten kunnen volledig conform de corona richtlijnen plaatsvinden en in een veilige omgeving.

Taartenslag 21 november 2020 GEANNULEERD

Vandaag kregen we helaas de melding dat de taartenslag niet mag doorgaan op basis van een gouverneursbesluit. De taartenslag wordt uitgesteld naar 2021. We houden jullie op de hoogte van een nieuwe datum

 

Gourmet & Fondue

Ook voor de feestdagen kan je bij ons terecht voor al je vleeswaren. Voor 12,5 euro voor een menu krijg je 400 a 450 gram gourmet, fondue of vegetarisch, samen met 300 gram groenten. Bestellen kan tot en met 9 december. Het vlees kan opgehaald worden op 24 december voor de kerst bestellingen of 31 december voor de nieuwjaars bestellingen.

Het vlees wordt van de frigo's van de slager rechtstreeks overgetast in onze koelcellen. Zo wordt de koude stroom van het vlees niet doorbroken en mag je er zeker van zijn dat je vlees in de veiligste omstandigheden tot bij jouw geraakt.

Optioneel kunnen jullie ook jullie flessen wijn of cava bij ons bestellen. Voor een fles wijn (wit of rood) betaal je 6 euro per fles. Voor een fles cava brut of cava rosé betaal je 9 euro per fles. De wijn komt rechtstreeks van onze sponsor Vinos Rios.

Bestel jouw eindejaarsmenu via deze link of via de evenementenknop

 

Beste,

Het zijn geen eenvoudige tijden, maar we zijn blij om u op onze club te mogen begroeten.

Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en uit respect voor uw gezondheid en de onze hanteren we op onze club de volgende regels:

Voor spelers, trainers en afgevaardigden:

 • Geen registratie nodig indien u op het wedstrijdblad vermeld staat.
 • Trainers en afgevaardigden dragen verplicht een mondmasker op onze accommodatie. Enkel op het veld mag het mondmasker worden afgezet.
 • Spelers brengen een eigen gevulde drinkfles Indien de drinkflessen bijgevuld dienen te worden, kan u in de kantine water krijgen.
 • Gebruik van de kleedkamers is toegestaan. De kleedkamerindeling zal zichtbaar zijn voor de ploegen in de wandelgangen.
 • Douchen is toegestaan, maar niet verplicht. Bij goed weer adviseren we om thuis te douchen en de spelers zich enkel te laten omkleden.
 • Trainers en/of afgevaardigden zullen de kleedkamers van de eigen en de bezoekende ploeg desinfecteren en vrijgeven voor gebruik.
 • Spelers, trainers en afgevaardigden van U15 dragen verplicht een mondmasker op onze accommodatie. Enkel op het veld mag het mondmasker worden afgezet en alleen door de T1. De ploegafgevaardigde houdt z’n mondmasker ook op het veld op. Vanaf U15 dragen wisselspelers een mondmasker wanneer ze op de bank zitten.
 • Na de wedstrijd mag er eten voorzien worden, maar dit mag enkel voorverpakt

Voor ouders/supporters:

 • Registratie is verplicht. U kan zich registreren aan de algemene inkom. We voorzien eveneens handgel zodat u uw handen kan ontsmetten.
 • Het dragen van een mondmasker is verplicht wanneer u rondloopt op onze accommodaties. Langs het veld mag deze worden afgezet mits 1,5m afstand wordt bewaard tussen supporters.
 • Consumeren kan binnen in de kantines (zitten is verplicht) en buiten, maar niet langs de voetbalvelden. Indien u staand consumeert, dient u zich te verwijderen van de zone langs het voetbalveld en minstens 1,5m afstand te houden.
 • In de kantine gelden de horecaregels: maximum 10 personen aan 1 tafel. Slechts 1 persoon per tafel zorgt voor de bestelling en afhaling van drank aan de toog. Aan de toog zelf wordt niet geconsumeerd. Er wordt enkel zittend geconsumeerd.
 • Wanneer u zich in de kantine verplaatst van of naar uw tafel, naar de toog, het toilet of naar buiten, dient u uw mondmasker op te zetten.

Wij hopen dat iedereen deze maatregelen respecteert om de veiligheid van de spelers en ook van u te garanderen.

 

Met sportieve groeten,

Herk Sport

Beste ouders,

We kijken er alvast naar uit jullie weer te mogen ontvangen vanaf dinsdag op de trainingen.
Aangezien het warm weer zal worden gaan we training op een later tijdstip zetten dus de training zal uitzonderlijk doorgaan om 19u30 en eindigt om 20u45.

Enkele richtlijnen ivm corona:
- Iedereen is welkom mits horecarichtlijnen.
- De vip-kantine zal open zijn en er wordt enkel buiten drank geschonken.
- Mondmasker is verplicht op het domein tenzij aan de tafel met jouw bubbel.
- Trainers houden een aanwezigheidslijst bij dus er is geen registratie nodig, indien grootouders komen wel graag apart aanmelden.
- Graag iedere speler aanwezig om 19u25, kleedkamers en douches zijn niet beschikbaar.
- Voorzie voor de kinderen ook een eigen drinkbus met (voldoende) water. Drinken is belangrijk bij dit warme weer.
- De spelers verzamelen per ploeg op de voorziene plaats en wachten daar op hun trainer.

We moeten nu eenmaal rekening houden met de maatregelen, maar voor ieders veiligheid vragen we deze ten allen tijde te respecteren.

Tot dinsdag!

Subcategorieën