SPONSOR VAN DE WEEK
Vinos Rios is een lokale verdeler van Spaanse kwaliteitswijnen. De visie en doelstelling vanVinos Rios is mensen kennis te laten maken met eerlijke en ambachtelijk gemaakte kwaliteitswijnen uit Spanje. Hun voorkeur gaat uit naar wijnen die met hart en ziel zijn gemaakt, met uiterste zorg voor kwaliteit en traditie. Door zelf op regelmatige basis nieuwe producten en nieuwe producenten te gaan zoeken in Spanje kunnen zij een constante vernieuwing en kwaliteit garanderen.

Tel: 0473 67 12 96

Ben je dus op zoek naar een betaalbare kwaliteitswijn. Twijfel dan niet en neem vandaag nog contact op met Vinos Rios
Slider

Beste,

Het zijn geen eenvoudige tijden, maar we zijn blij om u op onze club te mogen begroeten.

Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en uit respect voor uw gezondheid en de onze hanteren we op onze club de volgende regels:

Voor spelers, trainers en afgevaardigden:

 • Geen registratie nodig indien u op het wedstrijdblad vermeld staat.
 • Trainers en afgevaardigden dragen verplicht een mondmasker op onze accommodatie. Enkel op het veld mag het mondmasker worden afgezet.
 • Spelers brengen een eigen gevulde drinkfles Indien de drinkflessen bijgevuld dienen te worden, kan u in de kantine water krijgen.
 • Gebruik van de kleedkamers is toegestaan. De kleedkamerindeling zal zichtbaar zijn voor de ploegen in de wandelgangen.
 • Douchen is toegestaan, maar niet verplicht. Bij goed weer adviseren we om thuis te douchen en de spelers zich enkel te laten omkleden.
 • Trainers en/of afgevaardigden zullen de kleedkamers van de eigen en de bezoekende ploeg desinfecteren en vrijgeven voor gebruik.
 • Spelers, trainers en afgevaardigden van U15 dragen verplicht een mondmasker op onze accommodatie. Enkel op het veld mag het mondmasker worden afgezet en alleen door de T1. De ploegafgevaardigde houdt z’n mondmasker ook op het veld op. Vanaf U15 dragen wisselspelers een mondmasker wanneer ze op de bank zitten.
 • Na de wedstrijd mag er eten voorzien worden, maar dit mag enkel voorverpakt

Voor ouders/supporters:

 • Registratie is verplicht. U kan zich registreren aan de algemene inkom. We voorzien eveneens handgel zodat u uw handen kan ontsmetten.
 • Het dragen van een mondmasker is verplicht wanneer u rondloopt op onze accommodaties. Langs het veld mag deze worden afgezet mits 1,5m afstand wordt bewaard tussen supporters.
 • Consumeren kan binnen in de kantines (zitten is verplicht) en buiten, maar niet langs de voetbalvelden. Indien u staand consumeert, dient u zich te verwijderen van de zone langs het voetbalveld en minstens 1,5m afstand te houden.
 • In de kantine gelden de horecaregels: maximum 10 personen aan 1 tafel. Slechts 1 persoon per tafel zorgt voor de bestelling en afhaling van drank aan de toog. Aan de toog zelf wordt niet geconsumeerd. Er wordt enkel zittend geconsumeerd.
 • Wanneer u zich in de kantine verplaatst van of naar uw tafel, naar de toog, het toilet of naar buiten, dient u uw mondmasker op te zetten.

Wij hopen dat iedereen deze maatregelen respecteert om de veiligheid van de spelers en ook van u te garanderen.

 

Met sportieve groeten,

Herk Sport

Voorbereidingsschema

Donderdag 27 augustus

19u30 Beloften - Beukenhof

Zaterdag 29 augustus

16u30 Rekem - Beloften

19u00 Rekem - Eerste Ploeg

Woensdag 2 september

19u30 Eerste Ploeg - Diepenbeek

19u30 Beloften - Diepenbeek

Zaterdag 5 september

18u00 Juve Hasselt B - Beloften

20u00 Juve Hasselt B - Eerste Ploeg

 Zaterdag 12 September

15u00 Beloften - Linkhout Start Competitie

 Zondag 13 September

15u00 Linkhout - Eerste Ploeg Start Competitie

 

 

Beste ouders,

We kijken er alvast naar uit jullie weer te mogen ontvangen vanaf dinsdag op de trainingen.
Aangezien het warm weer zal worden gaan we training op een later tijdstip zetten dus de training zal uitzonderlijk doorgaan om 19u30 en eindigt om 20u45.

Enkele richtlijnen ivm corona:
- Iedereen is welkom mits horecarichtlijnen.
- De vip-kantine zal open zijn en er wordt enkel buiten drank geschonken.
- Mondmasker is verplicht op het domein tenzij aan de tafel met jouw bubbel.
- Trainers houden een aanwezigheidslijst bij dus er is geen registratie nodig, indien grootouders komen wel graag apart aanmelden.
- Graag iedere speler aanwezig om 19u25, kleedkamers en douches zijn niet beschikbaar.
- Voorzie voor de kinderen ook een eigen drinkbus met (voldoende) water. Drinken is belangrijk bij dit warme weer.
- De spelers verzamelen per ploeg op de voorziene plaats en wachten daar op hun trainer.

We moeten nu eenmaal rekening houden met de maatregelen, maar voor ieders veiligheid vragen we deze ten allen tijde te respecteren.

Tot dinsdag!

Subcategorieën