START NIEUWE VOETBALSEIZOEN 2019-2020

 

OMNISPORTKAMP                                    :  maandag 29 juli 2019 tem vrijdag 2 augustus 2019 

 

START VOETBALTRAININGEN JEUGD    :  vrijdag 16 augustus 2019 vanaf 18u. 

                                                                      Graag half uurtje op voorhand aanwezig zodat we kunnen kennismaken en info meegeven.

                                                                      De trainingen gaan weer door iedere dinsdag en vrijdag vanaf 18u tot +/- 19u

 

SEPTEMBER GRATIS SPORTMAAND JEUGD    :   Neem deel aan de gratis ‘try out’ van de Hasseltse sportclubs
                                                                                 met jeugdwerking, gedurende de hele maand september !!                                                                                                                                     Contactpersoon :  
Geert Snoeckx 0478-65 77 29

 

 

 

 

handleiding app BBF  

 

Omdat elke speler en supporter van eender welke voetbalploeg in het land er van overtuigd is dat zijn ploeg de beste ploeg van de wereld is, lanceert KBVB een nieuw initiatief: Best of Belgian Football (BBF).

 

BBF, dat zijn alle wedstrijden van het Belgisch Voetbal binnen handbereik.
BBF, dat zijn alle officiële rangschikkingen van alle afdeling van het Belgisch Voetbal.
BBF, dat is de kans om de prestaties te volgen van jouw kind, jouw vriend, jouw neef of nicht, jouw collega of elke andere speler.
BBF, dat is de enige toepassing die jouw meldingen verstuurd wanneer een wedstrijd van jouw favoriete ploeg wordt uitgesteld wegens een individuele afgelasting of forfait.
BBF, dat is de toepassingen waarmee je snel weet welke wedstrijden jouw vrienden zullen bijwonen, dankzij de nieuwe functionaliteit « BBF Friends » en ze te vergezellen om voor nog meer sfeer te zorgen naast het veld.
BBF, dat is dankzij een constante groei van de gemeenschap, dé toepassing waarmee je kort na het einde van de wedstrijd de officieuze score van een wedstrijd kan ontdekken nog voorr de officiële score gekend is.
BBF, tenslotte, is de plaats waar je alle algemene afgelastingen in België kunt terugvinden.

Kortom, Best of Belgian Football, is de toepassing die je nodig hebt om dagelijks het Belgisch Voetbal te volgen.

Nieuwigheden

Twee concepten voor deze update : een eenvoudiger toepassing en nieuwe functionaliteiten.

  • De startpagina en de weergave van de wedstrijdgegevens werden erg vereenvoudigd.  De BBF scores zijn verdwenen en de samenstelling van de elftallen worden duidelijker getoond.
  • Wat doen jouw vrienden komend weekend ? Ontdek het nieuwe BBF Friends concept, waarmee je vrienden kunt toevoegen in de toepassing, zodat je in één oogopslag kunt zien welke wedstrijden ze gaan bijwonen.  Een uitgelezen kans om ze te vervoegen en om voor nog meer sfeer te zorgen naast het veld.
  • Wil je op de hoogte blijven van de forfaits en de afgelaste wedstrijden van jouw favoriete ploegen ? Je kan vanaf nu een melding ontvangen door op het kloksymbool  te navigeren naast jouw favoriete ploeg.
  • Wil je niet langer alle ploegen of spelers aan jouw favorieten toevoegen om slechts af en toe bepaalde ploegen of spelers te raadplegen ?  Dankzij de nieuwe zoekfunctie hoeft dat niet langer! Jouw lijst met favoriete ploegen en spelers zal binnenkort dus aanzienlijk korter worden.
  • Je hoeft voortaan een ploeg slechts eenmaal aan jouw favorieten toe te voegen, ook als je meerdere competities van deze ploeg wil volgen.
  • Mis niets over de actualiteit in het Belgisch Voetbal door in de instellingen van de toepassing je in te schrijven voor het ontvangen van algemene meldingen.
  • Alle wedstrijden worden voortaan chronologisch getoond, zodat uitgestelde wedstrijden makkelijker teruggevonden worden in de speelkalender.
  • De kampioenschaps- en bekerwedstrijden werden reeds weergegeven.  Voortaan zijn ook de vriendschappelijke wedstrijden en tornooien in de speelkalender opgenomen.
  • Wens je een nieuwe profielfoto?  Vanaf nu kun je die wijzigen in de instellingen van de toepassing.
  • Tenslotte raak je niet langer het overzicht kwijt van de app, want dankzij de “Start”-knop, beland je steeds terug op de startpagina.

Ontdek “Best of Belgian Football” via de gratis mobiele applicatie voor iOS en Android. Download de app via App Store of Google Play.

               

   EVENEMENTENKALENDER 2019 - 2020

    

 

    HERK SPORT VOETBALKAMP                  :  maandag 8 juli 2019 tem vrijdag 12 juli 2019          

                                                                                            Infobrochure zomervoetbalkamp Herk Sport

 

    OMNISPORTKAMP                                   :  maandag 29 juli 2019 tem vrijdag 2 augustus 2019